Predici

4 răspunsuri la „Predici

  1. Andrei Bandila

    Dumnezeu sa va lumineze calea!

  2. ionel

    vreau sa ascult predicile parintelui Cleopa

  3. carmen

    Sfinte Parinte,
    De cand ma stiu am fost invatata sa iubesc si sa ma inchin lui Dumnezeu cu toata dragostea si credinta.Acum cateva zile am avut un vis care m-a tulburat si pe care nu l-am putut intelege defel.
    Am cumparat Paraclisul Maicii Domnului pe care il ascult cu mare drag pentru ca imi aduce multa alinare in suflet.
    Dupa ce am ascultat 3 zile la rand Paraclisul, am visat o casuta mica din lemn in care se aflau 7 lampadare stinse carora li se spuneau sfesnice .
    In vis mi s-a repetat in mod clar de cateva ori sa merg la Manastirea Plumbuita si sa aprind toate cele 7 sfesnice caci sunt asteptata.
    Totodata mi s-a dat si o lista cu 9 manastiri si biserici la care trebuie sa merg , dar in primul rand la Manastirea Plumbuita.Nu am putut retine numele lor.
    Cand m-am trezit de dimineata mi-am notat numele manastirii pentru a nu-l uita deoarece nu mai auzisem niciodata de ea.
    Dupa 2 zile am ajuns la Manastirea Plumbuita si am constatat cu uimire ca acea casuta din lemn din visul meu este de fapt un altar unde preotii slujesc deseori.Am aprins 7 lumanari si m-am rugat la icoana Maicii Domnului -cea cu 3 brate- sa ma calauzeasca caci nu stiu ce am de facut si incotro trebuie sa merg.
    Voi merge la 9 manastiri si biserici , asa cum mi s-a spus in vis,dar te rog, Sfinte Parinte – ma ajuta sa inteleg ce mi se intampla pentru ca simt o apasare in suflet si multa durere , oboseala si lipsa dorintei si a puterii de a-mi continua drumul in viata.Am familie-sot si 2 copii,sanatosi,nu avem probleme materiale,eu am un serviciu destul de bine platit dar sufletul meu plange.Am momente in care simt ca trebuie sa renunt la toate cele ale lumii acesteia si sa ma mut la o manastire.
    Deseori cad sunt in biserica la slujba mi se umplu ochii de lacrimi -fara a plange, ca si cum durerea stransa in suflet atata vreme iese la suprafata.
    Ajuta-ma ,Sfinte Parinte !
    carmen-alina

  4. mariana

    ma bucur mult cand aud de Parintele Cleopa. l-am cunoscut si imi placea foarte mult sa ma duc la Manastirea Sihastria sa stau acolo si sa ascult sfaturile Parintelui Cleopa.asta se intampla cand eram la liceu . imi doream foarte mult sa locuiesc la manastire si cand intram in biserica simteam o liniste profunda.

Lasă un comentariu